Altijd een behandelmethode die bij jou past!

Altijd een behandelmethode die bij jou past!

Pees- en gewrichtsklachten

Gedurende iedere fase fan fitheid kom je ze tegen. Klachten in de pezen of gewrichten. Ze zijn er in verschillende maten, maar één ding zijn ze altijd; vervelend! Pees- en gewrichtsklachten kunnen jou belemmeren in het behalen van je persoonlijke doelen. En dat moet voorkomen worden. Geen zorgen, bijCAS ben je aan het goede adres. Een behandeling voor iedere klacht, aansluitend bij jouw persoonlijke doel! Kom gerust eens langs voor een gratis intake gesprek!

EMTT-Behandeling
bijCAS is een van de eerste aanbieders van EMTT in Nederland. EMTT staat voor Extracorporale Magnetotransductie Therapie. Door middel van een hoog-frequent magnetisch veld pakt EMTT de klacht direct bij de kern aan. Afhankelijk van de ernst van de klacht duurt een EMTT behandelperiode vaak tussen de 6 en 8 behandelingen. Een behandeling duurt ongeveer 5 tot 20 minuten. EMTT is geroemd om de comfortabele manier van behandelt worden voor de patiënt. De kleren kunnen aanblijven, het EMTT apparaat werkt hier namelijk dwars doorheen. Op zoek naar een nog snellere manier van behandelen? Ga dan voor EMTT in combinatie met Shockwave therapie!

Shockwave therapie
Shockwave therapie zorgt door middel van krachtige ‘schokgolven’ voor een mechanisch effect op de klacht. De schokgolven worden middels de behandelkop rechtstreeks op het gebied van de klacht geplaatst. Met shockwave worden zelfhelende eigenschappen van het lichaam heractiveert. bijCAS hebben we twee vormen van Shockwave therapie; Radiale Shockwave therapie, en gefocuste shockwave therapie.