Revalideren of presteren: GO FOR FIT!

Revalideren of presteren: GO FOR FIT!

Daag ons uit
met jouw doel!

Klaar met die chronische peesklachten? Uit het veld geslagen met een tennisarm? Of wél fit, maar nog niet in topvorm voor de halve marathon? Wat je ambitie ook is: revalideer en presteer bijCas. Met onze revolutionaire behandelmethode en trainingstechnieken gaan we dat doel halen. Als team. Go For Fit!

activatiemodel prestatie revalidatie ladder

Revalideer

Wat is jouw klacht?

Geblesseerd, een operatie achter de rug, beginnende slijtage, chronische klachten of om een andere reden niet helemaal fit? De eerste stap is een 0-meting. Is er door een arts, specialist of dokter al een diagnose gesteld of zijn de klachten nog vaag? Met een intakegesprek en / of echografie weten we hoe je er fysiek voorstaat. Tijd voor actie!

Lees meer >>

Meestvoorkomende klachten:

Heupen, enkels, knieën

Ons team is gespecialiseerd in de ‘loopgewrichten’ heupen, knieën en enkels. Of het nu om een chronische ontsteking gaat aan de knie of dat je moet revalideren van een heupoperatie of dat je jouw enkelbanden hebt afgescheurd. Als je snel en sterk wilt revalideren moet je bij ons zijn.

Ik ben geïnteresseerd

Chronische peesklachten

Een slepende knieblessure? Een tennisarm waar je maar geen grip op krijgt? Met de revolutionaire behandel- en trainingsmethoden van BijCas ga je dit blessureleed succesvol te lijf. Let’s go for fit!

Ik ben geïnteresseerd

Spierscheuringen

Door je enkel gegaan? Een zweepslag moeten incasseren? Revalideren van een zware of lichte spierscheuringen doe je BijCas. Van echografie tot vliegwieltraining. Ons team gaat tot het uiterste om jouw revalidatie te versnellen en versoepelen. Come on, let’s go for fit!

Ik ben geïnteresseerd

Artrose

We richten ons primair op mensen die last hebben van lichte tot middelzware slijtage. Met name beschadiging(en) van het gewrichtskraakbeen, ook wel een artrose in medische bewoording. Tot deze groep behoren niet alleen personen met een genetische aanleg en de ouder wordende mens, maar óók zij die te maken hebben gehad met beginnende arthrosis deformans na een ongeval, een sportblessure of overbelasting. Daarnaast individuen die de rekening gepresenteerd krijgen van een te hoge of een eenzijdige belasting, al dan niet ontstaan tijdens het sporten. Hoewel het in theorie kan gaan om elk denkbaar gewricht richten we ons uitsluitend op de knie en de enkel. Een ACP-behandeling kan bij lichte gradaties van artrose een vermindering van pijn en klachten en tegelijkertijd een verbetering van functies tot gevolg hebben. Mede hierdoor kunnen mensen langer lichamelijk actief blijven. Beginnende artrose is trouwens te herkennen aan verschijnselen als ochtendstijfheid, opstart/inlooppijn die in de regel na enkele stappen weer verdwijnt en een onplezierig ‘trekkend’ gevoel in het gewricht.

Ik ben geïnteresseerd

InBody Scan

Hoe sta jij er qua gezondheid voor? Hoe fit ben je en hoe fit wil je worden? Laat met de Inbody-scan bijCAS een analyse van de conditie van je lichaam maken zodat je precies weet hoe je ervoor staat.

Ik ben geïnteresseerd

Overige klachten

Wat je klacht ook is? Met ons jarenlange expertise én innovatieve echografie weten we binnen no-time wat voor jou de beste aanpak is. Of het nu bij ons in de praktijk is of bij een collega specialist. Ons doel is jouw revalidatie te versnellen en versoepelen. Tenslotte wil niemand stilstaan. Kom, aan vooruit met je lichaam. Let’s go for fit!

Ik ben geïnteresseerd

Presteer

Wat is jouw doel?

De marathon van New York binnen 3:30 uur? De kwart Triathlon van Rosmalen volbrengen? Schitteren in de plaatselijke tenniscompetitie? Grote sportieve ambities of juist lekker vrij bewegen. Voor iedereen die topfit wil zijn of het maximale uit zijn of haar lichaam wil halen hebben we fitplannen. Op maat of kant en klaar. Knallen maar!

Lees meer >>

Meestvoorkomende fitplannen:

Fitplan Wintersport

Verantwoord van de piste af? Zorg dat je goed voorbereid naar de sneeuw trekt. Dat scheelt een hoop leed. Een goed getraind lichaam vangt vele klappen op en voorkomt blessures. Met 10 trainingen op ons vliegwiel ben jij klaar voor de wintersport.

Ik ben geïnteresseerd

Fitplan Triathlon

Jezelf als doel gesteld een triathlon af te werken? Of je nu 1/8 of de hele gaat doen, met een fitplan van BijCas sta je goed voorbereidt aan de start. Wij zorgen dat je niet alleen conditioneel in orde bent, maar delen graag ook onze ervaringen over een dergelijke uitdaging. In de vorm van inspirerende en informatieve informatieavonden. Let’s go for fit!

Ik ben geïnteresseerd

Fitplan Running

Of je nu voor het eerst 5 km gaat rennen, of de marathon van New York in 3 uur wilt volbrengen. Met een fitplan van BijCas ga je stapje voor stapje richting dat doel. Opkomende blessures worden snel de kop in gedrukt en de opbouw is verantwoord en afgestemd op jouw lichaam. Ok, let’s go for fit!

Ik ben geïnteresseerd

Fitplan Sport Activatie

Een lichaam en geest in conditie kan veel meer aan. Met een Fitplan ‘Sport Activatie’ zorgen we er samen voor dat jouw lichaam in topconditie is. En dat scheelt je een hoop blessures en ander leed. Come on, let’s go for fit!

Ik ben geïnteresseerd

Fitplan op maat

Voor de eerste keer naar de sneeuw? De marathon van Rotterdam op je bucketlist staan? Of jezelf wapenen tegen blessures en een stevige basisconditie opbouwen? Wat is jouw doel? Laat het ons weten en we gaan er samen, op een verantwoorde en meest effectieve manier naartoe werken. Zeker weten dat we dat doel gaan bereiken. Yeaaaaah, let’s go for fit!

Ik ben geïnteresseerd

Stay Fit programma

Hoe fit ben jij? Conditioneel in orde? Afgelopen jaar is maar weer eens gebleken hoe belangrijk een gezond en fit lijf is. Voor je fysieke alsook mentale weerstand. Daarom heeft bijCAS ‘StayFit’ ontwikkeld. Een op het lijf geschreven programma voor iedereen die graag het hele jaar door fit blijft.

Ik ben geïnteresseerd

Neem direct contact op voor jouw behandelplan

Go for fit!