Over bijCAS

Over bijCAS

Jouw doel
onze drive

BijCas gaat het over meten, weten en winnen. Qua vermogen, core stability en conditie. Allemaal om jou sneller te laten revalideren of beter te laten presteren. Alles wat we doen, toetsen we aan onze revalidatie en prestatie ladder. Waar sta je nu? Conditioneel, maar ook qua vermogen en pijn (gevoel)? Wat is je doel? En hoe gaan we dat zo snel, verantwoord en (kosten)efficient mogelijk bereiken. Dat is onze motivatie, dag in dag uit. En daarvoor gebruiken we de meest revolutionaire behandelmethoden en trainingstechnieken.

Geavanceerde fysiotherapie met een doel

Geavanceerde fysiotherapie met een doel

Maak kennis met bijCAS

Als je eenmaal weet waar je staat, werk je gemakkelijker naar een doel toe. Ons team van ervaren specialisten helpt jou letterlijk en figuurlijk op weg. Met geavanceerde technieken zoals het vliegwiel, EPI en shockwave maken wij gerichte analyses van jouw lichaam. Zo ga jij met sprongen vooruit.

Maak afspraak

Ons team

De specialisten
van bijCAS

Cas Wolbert - bijCAS: Go For Fit!

Cas Wolbert

Cas is fysiotherapeut en al 15 jaar expert in echografie. In 2011 is hij zijn eigen praktijk bijCAS begonnen. Je kunt het beste bij Cas terecht voor echo diagnostiek, complexe problematiek aan het bewegingsapparaat, artrose, chronische peesaandoeningen en second opinions. Naast zijn werk als fysiotherapeut is Cas ook voorzitter van Shockwave Vereniging Impuls NVMST. Zijn grootste sportieve prestatie tot nu toe is Nederlands kampioen hockey, Europa Cup 1 en 2 winnaar. Zijn sportieve doel is deelnemen aan de Bike Transalp.

Linda Moser - bijCAS: Go For Fit!

Linda Moser

Linda is sinds 2013 als fysiotherapeut werkzaam bijCAS. Bij haar kun je het beste terecht voor acute sportklachten, peesklachten (Shockwave therapy en Dry Needling klachten) en orthopedische revalidaties aan de heup, enkel of knie. Naast haar werk als fysiotherapeut bijCAS is Linda docent en vliegwielspecialist aan het Nationaal Trainingscentrum echografie (www.nt-e.nl) en member van kenniscentrum Desmotec. Haar grootste sportieve prestatie tot nu toe is dat zij de snelste vrouw van Rosmalen was tijdens de Triatlon Rosmalen 2018. Als sportief doel staat nog om haar 1e marathon uit te lopen.

Mirte Landweer - bijCAS: Go For Fit!

Mirte Landweer

Mirte is sinds 2013 als fysiotherapeut werkzaam bijCAS. Je kunt bij haar het beste terecht voor knieaandoeningen zoals voorste kruisband, meniscus, knieschijf klachten etc. Verder behandeld ze veel sportblessures/ overbelastingsklachten gericht op de onderste extremiteit en beschikt ze over de volgende specialisaties; Dry Needling, Shockwave therapy, Medical taping en Flywheel training. Naast haar werk als fysiotherapeut bijCAS is Mirte aangesloten bij het Knienetwerk van Noord – Brabant. Haar grootste sportieve prestatie tot nu toe: jarenlang selectie hockey op het een na hoogste niveau in Nederland.

Jochem van der Hoeven - bijCAS: Go For Fit!

Jochem van der Hoeven

Jochem is sinds 2013 als zelfstandig fysiotherapeut werkzaam bijCAS. Je kunt bij hem het beste terecht voor schouderproblematiek, Medical taping, Echografie, Dry-needling en Shockwave therapy. Daarnaast is hij Fascia-specialist. Naast zijn werkzaamheden bijCAS is Jochem onder andere actief als internationaal cursusleider. Hij traint wereldwijd fysiotherapeuten in het gebruik van Medical taping en geeft uitleg over Fascia. Zijn grootste sportieve prestatie tot nu toe is de Marathon van Rotterdam in 2017.

Brechtje Kraan - bijCAS: Go For Fit!

Brechtje Kraan

Brechtje is sinds 2015 als Fysiotherapeut, ESP Sportfysiotherapeut en MSU echografist werkzaam bijCAS. Bij haar kun je het beste terecht voor knieklachten en hardloop gerelateerde klachten zoals achillespees klachten. Ze beschikt over de volgende specialisaties; Dry Needling, Shockwave therapy, Medical taping en Flywheel training. Haar grootste sportieve prestatie is de 5e plek tijdens het Nederlands Kampioenschap Atletiek 1.500m Senioren in Amsterdam in 2009. In de zomer van 2017 heeft zij de Kilimanjaro beklommen. Dit is 1 van de bergtoppen van de Seven Summits. Haar doel is om ooit nog een van de overige toppen van de Seven Summits te beklimmen.

Lieke van Brunschot - bijCAS: Go For Fit!

Lieke van Brunschot

Lieke is sinds 2019 werkzaam als fysiotherapeut bijCAS. Je kunt bij haar het beste terecht voor sportrevalidatie; acute spier/ pees klachten en orthopedische revalidaties.  Ze beschikt over de volgende specialisaties; Dry Needling, Shockwave therapy, Medical taping en Flywheel training.  Lieke is bezig om zich verder te specialiseren in Shockwave behandelingen bij  neurologische klachten zoals; spasticiteit en polyneuropathie. Zelf speelt ze hockey sinds haar zevende. Haar grootste sportieve prestatie tot nu toe is dat zij in 2014 de voorrondes Landelijk A heeft gespeeld.

Irene Thijssen - bijCAS: Go For Fit!

Irene Thijssen

Irene zorgt sinds 2011 voor de financiële zaken van bijCAS. En dat dat ze nog steeds met grote overgave. Haar hobby’s zijn golfen en de gezelligheid opzoeken.

Yolanda Rieter - bijCAS: Go For Fit!

Yolanda Rieter

Yolanda is sinds 2016 werkzaam als receptioniste bijCAS. Samen met haar collega receptionistes zorgt Yolanda ervoor dat de planning strak geregeld is zodat de fysiotherapeuten daar geen zorgen over hebben. Haar doel is om de cliënten bij binnenkomst al het gevoel te geven dat ze welkom zijn en op de juiste plek zitten. Haar grootste prestatie ligt niet op sportief gebied maar op een ander vlak. Yolanda is op haar 50e afgestudeerd als tuinontwerper en heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Yolanda speelt tennis en golf en wandelt graag met de hond. Haar sportieve doel is om haar golfhandicap naar 25 te verlagen.

Sjannie Verhoeven - bijCAS: Go For Fit!

Sjannie Verhoeven

Sjannie is sinds 2019 werkzaam als receptioniste bijCAS. Haar doel is om alle zaken aan de balie soepel te laten verlopen. Haar sportieve doel is om regelmatig te joggen, wandelen met de hond, fitness en pilates.

Simone Heestermans - bijCAS: Go For Fit!

Simone Heestermans

Simone is sinds 2019 werkzaam als receptioniste bijCAS. Simone is graag onder de mensen en een ervaren regelaar. Vanuit haar passie voor ultra-(trail)running is haar interesse voor de fysiek intensieve sporten de afgelopen jaren fors toegenomen. Werken bijCAS is daarom voor Simone de ideale combinatie van haar competenties en haar interessegebied. Haar grootste sportieve prestatie is deelname aan de Zügspitz Ultra Trail. Haar sportieve doel is om een 100 mile trail te lopen.

Robbie van Bakel - bijCAS: Go For Fit!

Robbie van Bakel

Robbie is sinds 2021 werkzaam als Sportmedisch Revalidatietrainer bijCAS. Hij traint met onze sporters in de laatste revalidatiefase, zodat zij beter dan ooit daarvoor weer op het veld staan. Naast de revalidaties begeleid hij ook onze topsporters met een krachtprogramma, zodat zij hun doelen kunnen bereiken: Performance Coach. Ook voor de fit-test kun je bij hem terecht, om daarna met hem te werken aan je persoonlijke doelen. Robbie heeft bij de jeugd NK veldrijden en van de Wereldbekers op het podium gestaan. Op de weg heeft hij 4 jaar op professioneel niveau gereden voor Metec – TKH. Zijn doel is om zichzelf verder te ontwikkelen op het gebied van kracht- en conditietraining.

Mees van Wijchen - bijCAS: Go For Fit!

Mees van Wijchen

Mees is sinds 2021 werkzaam als fysiotherapeut bijCAS.
Hij heeft nog geen specifiek aandachtsgebied/ specialisatie.
Sinds zijn 9e speelt hij Bandy, de voorloper van ijshockey. Sinds zijn 16e speelt hij in het Nederlands team  en daarmee in 2018 wereldkampioen geworden in de B-groep. Hij heeft vijf WK’s mogen spelen voor Nederland en is voorlopig niet van plan te stoppen!
Hij wil zichzelf verder gaan ontwikkelen als fysiotherapeut en veel leren van zijn collega’s van bijCAS. Hij werkt graag met sporters, maakt niet uit van welk niveau en hij zal zijn best doen iedereen op de juiste manier te ondersteunen in het behalen van zijn/haar doel.