Nieuws

24 november 2020

BijCas Nieuws!

Na alle corona nieuwtjes een keertje wat ander nieuws!

Eind oktober hebben wij afscheid genomen van Raúl, hij gaat zijn horizon ergens anders verbreden. Met het hele team hebben we op vrijdagavond 30 oktober (op corona-proof wijze) afscheid van hem genomen.

¡Gracias Raúl por tus esfuerzos a lo largo de los años! Te extrañaremos muchísimo, pero ciertamente también a todas las personas que han sido guiadas y capacitadas contigo!!
(Nu maar hopen dat Google translate échte onze beste vriend is 😊: Dankjewel Raúl voor je inzet van de afgelopen jaren! Wij gaan je enorm missen, maar zeker ook alle mensen die door jou begeleid zijn en met jou getraind hebben!!)

Maar we hebben ook leuk nieuws!

We hebben niet alleen maar vertrekkende collega’s, want per 1 november hebben we een nieuwe collega mogen verwelkomen: Aidan!
Aidan is momenteel hij bezig om zich binnen het team te settelen. Hij is begonnen met veel van de trainers van Raúl, maar langzaamaan ziet hij ook steeds meer patiënten.

Ook zijn we druk bezig om te kijken of we voor Raúl een vervanger kunnen vinden, geen makkelijke klus, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we ook hier een leuke nieuwe collega vinden, welke met dezelfde passie en gedrevenheid begeleiding en trainingen gaat geven!

< Terug naar alle artikelen