Nieuws

9 februari 2024

Yin Yoga

Stap uit je comfortzone en gun jezelf deze fysieke en mentale adempauze. Welkom in de wereld van Yin Yoga, de rustgevende tegenhanger van jouw drukke bestaan.
Deze vorm van Yoga richt zich op het rekken en strekken van dieperliggende bindweefsels en het kalmeren van de geest.

In de Yin Yoga omarmen we het principe van ‘loslaten om dieper te kunnen gaan’. Deze zachte, maar intense vorm van yoga biedt een tegenwicht aan onze vaak snelle en veeleisende levensstijl. Het doel van Yin Yoga is niet alleen het verbeteren van flexibiliteit, maar ook het stimuleren van een gezonde energiestroom door het openen van meridianen in het lichaam.

Verwacht tijdens onze Yin Yoga-sessies een zachte benadering, waarbij poses langer worden vastgehouden om ruimte te creëren voor diepe stretches en ontspanning. Het is een kans om de connectie met jezelf te maken door vanuit bewuste aandacht de verbinding met het lichaam te maken en stress los te laten. Deze vorm van yoga is geschikt voor alle niveaus en leeftijden, waarbij we met zorg en aandacht werken aan individuele behoeften.

Voeg deze nieuwe dimensie toe aan jouw sportroutine. Yin Yoga biedt niet alleen fysieke ontspanning, maar ook een bron van mentale rust. In de lessen creëren we een ondersteunende omgeving waarin iedereen zich welkom voelt, ongeacht ervaring. Ontdek de rustgevende kracht van Yin Yoga en ervaar innerlijke balans en hernieuwde vitaliteit.

Ben je klaar voor meer rust en balans in je leven? Dan zien we je graag in één van onze lessen,  gegeven door onze Yoga docente Joanne.

Namasté.

< Terug naar alle artikelen