StayFit!

De beste behandeling voor een Fit lijf begint bij het onderhouden van dat lijf. Een bijkomend  voordeel en een wetenschappelijk bewezen effect van actief zorgen voor je lijf: je mentale weerstand wordt ook nog eens vergroot. Met de StayFit abonnementen van bijCAS zorg je dus voor lichaam en geest. En krijg je een betere kennis van je eigen lichaam. Zo blijf je jaar in jaar uit Fit, veerkrachtig en op de hoogte van je gezondheid. Bovendien houd je zo de regie over je eigen zorgkosten en is aanvullend verzekeren voor fysiotherapie niet meer nodig.

Het hele jaar door fit blijven?

Go for fit!

Datadriven – Jouw Fitplan!

Het heeft altijd zin om te bewegen. Maar het wordt een stuk krachtiger en zinniger als je precies dát deel van je lichaam gaat trainen waar je bovengemiddeld veel winst behaalt. Onze testen geven verschillende inzichten. Met een heel klein kijkje in ons ‘testlab’ weet je wat je kunt verwachten.

De Inbody test heeft een focus op je lichaamssamenstelling. We krijgen gegevens over onder meer de vetvrije massa, vochtbalans, spiermassa en weten na een meting welke lichaamsdelen aandacht nodig hebben en hoe Fit je cellen zijn.

De performance test zorgt voor een goed vertrekpunt om Fit te blijven. Je mobiliteit wordt getest, net als je stabiliteit, lenigheid en kracht.

De PNOE test gaat nog een stap verder. Deze test geeft een nauwkeurig beeld van onder meer je hart, longen en je uithoudingsvermogen. Het biedt een perfecte start voor maatwerk lichaamsbeweging en voedingsadvies. Je ontvangt een rapport waarin jouw conditie en lichaam tot in detail worden beschreven, ook je metabolische leeftijd wordt vermeld. 

Het programma

LICHAMELIJK ONDERZOEK

 • Inbody-scan Aantal afhankelijk van abonnementskeuze (zie tabel)
 • Lichamelijk onderzoek
  (Performancetest)

TRAININGEN

 • 1 trainer, op 4 personen.
 • Afhankelijk van het gekozen abonnement 1 of 2x per week

De voordelen

HET HELE JAAR DOOR FIT

 • Je blijft fit om je eigen sport en/of werk te kunnen beoefenen
 • Geen sleur , maar uitdagend
 • Per keer worden er persoonlijke doelen gesteld en deze worden geëvalueerd
 • Je lichaam krijgt een nieuwe trainingsprikkel
 • Veel persoonlijke aandacht van gespecialiseerde begeleider door kleine groepsgroottes
 • Traint met vliegwiel, sneller resultaat (deze trainingsmethode is niet te vergelijken met traditionele fitnessapparaten)
 • Nauwkerige meting van lichaamssamenstelling op de Inbody (Vetpercentage, spiermassa etc.)

Toch extra behandeling nodig? Zit al in je abonnement!

Hieronder zie je de vijf abonnementen. Op vier ervan vind je ook FitFees. Deze Fees kun je inzetten als je een fysiotherapeutische behandeling of dienst nodig hebt die buiten je zorgverzekering valt. En blijf jij Fit maar heeft een gezinslid wel een fysiotherapeutische behandeling nodig? Dan kan hij of zij gebruik maken van de FitFees binnen jouw abonnement. Lees hier meer over alles wat je kan met jouw FitFees.

Het hele jaar door fit blijven?

Go for fit!