FitFees!

Waarom betalen voor iets wat je helemaal niet nodig hebt? Dat is waar het met een aanvullende verzekering op neerkomt als je een gezond jaar hebt gehad. Dankzij onze FitFees stop je vanaf nu met onnodig betalen en betaal je alleen voor zorg als het echt nodig is. Je kunt de FitFees per stuk aanschaffen of combineren in een abonnement. 
Op de afbeelding hieronder zie je wat je precies voor de FitFees krijgt. 

De FitFees bieden je de gelegenheid om producten of diensten die jouw zorgverzekeraar niet vergoed eenvoudig met de Fees te betalen. En heb jij zelf geen blessures of pijnklachten, maar zit een van je familieleden wel in de lappenmand? Geluk voor jou maar ook voor hen, want zij kunnen gebruik maken van jouw FitFees!

Met de FitFees die je krijgt bij je StayFit abonnement kun je dus betalen voor een fysiotherapeutische behandeling, een echo of een andere specialisatie binnen bijCAS.

FitFees voordelen op een rij

  • Geen aanvullende verzekering fysiotherapie meer nodig
  • Alleen betalen voor wat je gebruikt
  • In te zetten voor fysiotherapeutisch onderzoek, behandeling en specialisaties
  • Gebruiken door het hele gezin, niet persoonsgebonden
  • FitFees schaf je aan wanneer jij dat nodig vindt. Dus ook in april of september.
  • Heb je op 31 december nog FitFees over? Happy new year, want ook na die datum blijven de Coins geldig!

Hoe combineer ik FitFees in een abonnement?
Omdat geen mens en wens hetzelfde is, ontwikkelden wij 5 verschillende abonnementen onder de noemer StayFit! Wat wél hetzelfde is, is de aanwezigheid van FitTesten in de abonnementen. De uitslag van een FitTest vertelt waar aandachtspunten liggen en waar we aan werken om je Fit te houden. Hoe uitgebreider het abonnement, hoe intensiever de testen en hoe meer FitFees jij in je bezit hebt en houdt. Of geef ze aan die ene pechvogel in je familie, want óók de Fees in een abonnement zijn overdraagbaar.

Op deze pagina lees je alles over de beste behandeling die er is: StayFit!
Want goed zorgen voor jezelf, is minder kans op zorg door een ander.